OM ØKO RENGØRING

Manden bag ØKO Rengøring ApS, er Zoltan. Med over 30 års erfaring i branchen i både indland og udland, var tiden kommet til at gøre en forskel. For ejendomsservice industrien var ikke miljøorienteret nok. Zoltan ville arbejde mere bæredygtigt med ejendomsservice. For over 7 år siden købte han den første el-ladcykel, som fundamentet for virksomheden er bygget på.
I dag har alle medarbejdere en el-ladcykel, som kun er fyldt med naturbaseret rengøringsprodukter og arbejdsredskaber i genanvendelige materialer.
Kvalitet og tillid har været afgørende fra den spæde start.

Den perfekte gårdpleje er altafgørende for Zoltan og hele teamet i ØKO Rengøring. Sunde træer, blomstrende blomster, en ejendom som pryder landskabet, og som går i ét med gården. Dét er perfekt gårdpleje.

Relationen med vores kunder er baseret på tillid, og vi gør vores ypperste for at levere den perfekte service hver gang.

I vil opleve et dedikeret team, som varetager alle typer af opgaver indenfor ejendomsservice.

Vi tilbyder:

  • Viceværtsservice
  • Trappevask(rengøring)
  • Fuld ejendomsservice

Så tag endelig kontakt til os, vi står klar til at hjælpe.

Vi er der for vores kunder!

page-fotos10

DER ER FLERE GODE GRUNDE TIL AT
VÆLGE ØKOLOGISK RENGØRING:

Naamloos-3_02

1. Skånsomt
for miljøet

Traditionelle rengøringsmidler i ejendomsservicebranchen inde- holder ofte kemikalier, der kan have skadelige virkninger på mil- jøet. Disse kemikalier ender ofte i havet, forurener vandet og kan skade økosystemet.

Naamloos-3_04

2. UNDGÅ
SKADELIGE STOFFER

Mange konventionelle rengøringsmidler indeholder po- tentielt skadelige stoffer, som kan forårsage allergier, virke hormon- forstyrrende eller endda være kræftfremkaldende. Ved at vælge økologisk rengøring undgår man disse risici.

Naamloos-3_06

3. BÆREDYGTIG
NEDBRYDNING

Økologisk rengøring fra ØKO Rengøringbaserer sig på plante- baseret økologisk sæbe, der ned- brydes på kun 5 dage uden at efterlade skade på miljøet. Dette sikrer, at rengøringen er skånsom og bæredygtig.

Naamloos-3_11

4. HUDVENLIGT

Den anvendte sæbe er hudvenlig, hvilket betyder, at børn trygt kan lege på de reng jorte områder efter en grundig vask.

Naamloos-3_12

5. ANSVARLIG
EMBALLAGE

Leverandøren anvender 50% genbrugsplastik og arbejder mod at opnå 100% genbrug af plastik. Dette fokus på ansvarlig emballa- ge bidrager til en mere bæredyg- tig praksis.

Naamloos-3_11-13

6. VANDBEVARING

Både ØKO Rengøringog vores leverandøre har fokus på at holde vandet rent og reducere vand- spild, hvilket er afgørende for at bevare denne vigtige ressource.

Vi hører meget gerne fra dig

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på de spørgsmål, du måtte have, og giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan ringe til os på 26 37 68 89, hvor vi står klar til at tage imod dit opkald. Du kan også skrive en besked til os direkte ved at udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar.

zoltan

ØKO Rengøring ApS

26 37 68 89
kontakt@okorengoring.dk

KONTAKT OS I DAG - OG MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD INDENFOR 24 TIMER