MILJØVENLIG TRAPPEVASK
I KØBENHAVN

Ved traditionel trappevask anvendes en betydelig mængde kemikalier og op til 10 liter vand per trappe. Vandet bliver forurenet med kemikalier og kræver derefter bortskaffelse og rensning. Hos os får du en rengøring, der er 100% nedbrydelig og et mindre vandforbrug.

Vi anvender udelukkende plantebaseret økologisk sæbe, som nedbrydes på kun 5 dage uden at skade miljøet. Sæben er også allergivenlig, så børn trygt kan lege på gulvet efter en grundig vask med ØKO Rengørings produkter.

page-fotos3
page-fotos2
page-fotos4

Hvorfor vælge os?

Når vi udfører trappevask i København, foregår det på cykel. Vi cykler fra ejendom til ejendom på cykler produceret i Danmark og i genanvendelige materialer. VI bruger kun naturbaseret rengøringsprodukter, som ikke påvirker miljøet og vores ressurser. Vi adskiller og sorterer endda skraldet, vi finder i trappeopgangen, da selv små handlinger gør en stor forskel!

Når vi starter op med en ny kunde, forventningsafstemmmer vi altid samarbejdet, behovet og opgaverne først. Vi sætter en fast kontaktperson på, som I altid kan henvende jer til på enten mail eller telefon. Og vi sørger for opfølgning, så vi kan blive endnu dygtigere i samarbejdet.

Trappevask er vores speciale, og vi er stolte af at kunne tilbyde en af markedets bedste løsninger. Vi udfører arbejdet på faste ugedage og efterlader trapperne i allerbedste stand.

I samråd med jer udarbejder vi en arbejdsplan, der præciserer, hvordan opgaven skal udføres, og vi tilpasser os jeres præferencer med hensyn til tidspunkter. Og vi tilpasser selvfølgelig valget af rengøringsprodukter i overensstemmelse med opgaverne.

Vi sammensætter også en vedligeholdelsesplan for ØKO Rengørings servicemedarbejdere, så det er det samme personale, der kommer på jeres opgave. Dette skaber tillid, og vi kan have en udviklende dialog sammen.

Hvorfor vælge ØKO Rengøring?

  • Vi ser ejendomsservice som et partnerskab, hvor vi lægger vægt på service, tillid & kvalitet.
  • Vi er omhyggelige, vedholdende og lydhøre.
  • Vi benytter kun plantebaseret økologiske produkter.
  • Vi arbejder i tæt dialog med vores kunder.
  • Vi tager altid telefonen, og vender hurtigt retur på mails.
  • Vi har verdens bedste kunder.

Har du spørgsmål?

Eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?